VN:F [1.9.22_1171]
0.0 /10Nota Voturi:0

Ben Affleck

Actor Ben Affleck
Ben Affleck
Nume:
Ben Affleck
Data nasterii:
15/08/1972
Locul nasterii:
Berkeley, California, USA
Zodia:
Leu
Acesta persoana are: 49 ani

Filme cu Ben Affleck

Seriale cu Ben Affleck

Momentan acest actor nu are seriale in portofoliu.

Descriere

Născut pe 15 august 1972 în Berkeley, California, are și un frate mai mic, Casey Affleck, de asemenea actor. Când Ben era încă un copil familia s-a mutat în Boston și acolo avea să facă primii săi păși spre o carieră artistică de succes. Își face debutul la vârstă de opt ani într-o producție școlară, iar în același an îl cunoaște pe Matt Damon, cu doi ani mai mare, care locuia pe aceeași stradă. Avea să fie o prietenie durabilă, care s-a împlinit și prin colaborarea celor doi.

După o perioadă parcursă la Universitatea din Vermont și la Occidental College din California, Affleck se decide să renunțe la studii în favoarea unei cariere la Hollywood. Începutul este dificil, actorul fiind nevoit să joace în producții modeste, majoritatea filme comerciale pentru televiziune și joacă pentru primă oară împreună cu Matt Damon în School Ties, o producție din 1992, fără succes. Cele mai importante roluri ale acelei perioade sunt aparitiile din Dazed and Confused (1993), regizat de Richard Linklater, și Mallrats (1995), în regia lui Kevin Smith. Era însă mult prea puțin față de ce își dorea Affleck.Atât el cât și prietenul său Damon erau dezamăgiți de ofertă de roluri de la Hollywood și tot mai atrași de peliculele indie și underground. Așa că s-au decis să scrie ei înșiși un scenariu, în care să aibă, normal, rolurile principale. Casey Affleck le-a făcut cunoștință celor doi cu Gus Van Sant, regizor, care s-a arătat interesat de proiect.

Pareri Ben Affleck

Pareri actor test

Stiri cu Ben Affleck

Stiri test

Premii Ben Affleck

Premii actor test

Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022