VN:F [1.9.22_1171]
5.0 /10Nota Voturi:1

Ridley Scott

Regizor Ridley Scott
Ridley Scott
Nume:
Ridley Scott
Data nasterii:
01/01/1970
Locul nasterii:
South Shields, County Durham (now South Shields, Tyne & Wear), England, UK
Zodia:
Sagetator
Acesta persoana are: 51 ani

Filme regizate de Ridley Scott

Seriale cu Ridley Scott

Momentan acest actor nu are filme in portofoliu.

Descriere

În 1995, Scott, împreunã cu fratele sãu Tony, au fondat compania Scott Free Productions, o companie de productie pentru film si televiziune. Scott Free a produs lung-metraje ca White Squall, cu Jeff Bridges si G.I. Jane, cu Demi Moore, ambele fiind regizate de Ridley Scott. El a mai produs Clay Pigeons, cu Vince Vaughn si Where the Money Is cu Paul Newman. Scott Free a mai produs The Hunger, un serial de antologie pentru Showtime distins cu premiul CableAce. Scott a mai produs lung-metrajul RKO 281 pentru HBO film distins cu premiul Globul de Aur în care apãreau Liev Schreiber, James Cromwell si Melanie Griffith.

Ridley Scott este co-presedinte al Pinewood-Shepperton Holdings Limited care detine Shepperton Studios si Pinewood Studios. Ridley Scott este co-presedinte al The Mill, una dintre cele mai mari case de productie digitalã si post productie din Londra.

Filme regizate de Ridley Scott

Pareri Ridley Scott

Pareri actor test

Stiri cu Ridley Scott

Stiri test

Premii Ridley Scott

Premii actor test

Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022