VN:F [1.9.22_1171]
0.0 /10Nota Voturi:0

Roland Emmerich

Actor Roland Emmerich
Roland Emmerich
Nume:
Roland Emmerich
Data nasterii:
10/11/1955
Locul nasterii:
Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
Zodia:
Scorpion
Acesta persoana are: 68 ani

Filme regizate de Roland Emmerich

Seriale cu Roland Emmerich

Momentan acest actor nu are filme in portofoliu.

Descriere

Emmerich și-a început cariera în țara sa natală Germania, unde a studiat cinematografia la Școala de Film din Munchen. Teza sa de licență, lung-metrajul de mare succes The Noah’s Ark Principle, a participat la Festivalul Filmului de la Berlin din 1984 și a fost ulterior difuzat în peste 20 de țări. Încurajat de succesul său timpuriu, Emmerich a format Centropolis Film Productions, și sub egida sa, a produs, a scris scenariul și a regizat Making Contact (aka Joey), Ghost Chase, și Moon 44.
În 2007 Emmerich a produs filmul Trade, o dramă captivantă despre traficul de carne vie din Mexic și Statele Unite. Roland Emmerich a mai regizat, scris scenariul și a produs de curând epopeea preistorică 10,000 B.C. Filmele sale anterioare includ producțiile de mare succes Independence Day avându-l ca protagonist pe Will Smith; The Day After Tomorrow cu Jake Gyllenhaal and Dennis Quaid; The Patriot cu Mel Gibson și Heath Ledger; Godzilla, Stargate și Universal Soldier, care a fost primul său film american.

Filme regizate de Roland Emmerich

Pareri Roland Emmerich

Pareri actor test

Stiri cu Roland Emmerich

Stiri test

Premii Roland Emmerich

Premii actor test

Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022