Captain Marvel face cunoștință cu SUV-ul electric Audi e-tron

Audi a publicat un scurt trailer dedicat viitorului Avengers: Endgame. În cadrul clipului, Captain Marvel, personaj interpretat de Brie Larson, apare la volanul noului SUV electric e-tron. Pe tot parcursul peliculei pregătite de Marvel, fanii vor face cunoștință și cu conceptele e-tron GT și e-tron Sportback.

Conceptul Audi e-tron GT, prototip expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles de la sfârșitul anului trecut, va putea fi admirat în viitoarea peliculă produsă de Marvel. La volanul lui e-tron GT îl vom vedea pe Tony Stark, personaj interpretat de Robert Downey Jr.

“Începând cu 2008, anul în care Tony Stark a apărut la volanul lui Audi R8, fanii Marvel au îmbrățișat cu adevărat brandul. Suntem dornici să prezentăm SUV-ul electric e-tron, dar în același timp așteptăm și o reacție la fel de puternică din partea fanilor în ceea ce privește noul e-tron GT Concept”, a declarat Loren Angelo, vicepreședintele departamentului de marketing din cadrul diviziei Audi SUA.

Tot în cadrul viitorului Avengers: Endgame, fanii producătorului german vor putea vedea în acțiune și conceptul e-tron Sportback. Versiunea de serie va fi asamblată în cadrul fabricii din Bruxelles, aceeași uzină în care este produs SUV-ul e-tron. Debutul versiunii de serie a lui e-tron Sportback ar urma să aibă loc în cursul anului curent, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Ultimul vehicul electric pregătit de Audi pentru filmul Avengers: Endgame este SUV-ul e-tron. La volanul acestuia o vom vedea pe Brie Larson (Captain Marvel). Viitoarea peliculă pregătită de Marvel are premiera programată în România în 26 aprilie.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022