Cupluri celebre care s-au logodit la vârste fragede

Recent am aflat că Liam Hemsworth a cerut-o de soție pe tânăra Miley Cyrus după 3 ani de relație. Vestea este cu atât mai surprinzătoare cu cât Miley are doar 19 ani, iar Liam are 22. În timp ce așteptăm vești cu planurile lor de nuntă, vă invităm să aruncați o privire și la alte cupluri care s-au logodit foarte devreme. Unele sunt adevărate exemple de fericiți până la adânci bătrâneți, pe când altele s-au sfârșit pe atât de repede pe cât au început.

În 1998 seducătoarea Angelina Jolie l-a întâlnit pe primul ei soț, Jonny Lee Miller. Cei doi s-au logodit când Angelina avea doar 21 de ani dar s-au despărțit 18 luni mai târziu. Din 2000 până în 2003 actrița a mai avut un mariaj neașteptat și intens mediatizat cu Billy Bob Thornton, iar în prezent a anunțat că urmează să se căsătorească cu Brad Pitt, de dragul celor 6 copii pe care îi cresc împreună.

Doug Hutchison și Courtney Stodden
Doug Hutchison, actor celebru mai ales pentru rolul ofițerului  Percy din The Green Mile, dar și cu apariții în seriale celebre precum Lost sau 24 la activ, a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor când s-a căsătorit anul trecut. Motivul? Viitoarea lui soție, modelul Courtney Stodden avea doar 16 ani, iar el avea 51. Căsătoria a fost posibilă după ce mama tinerei a semnat un act prin care-și dădea consimțământul.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022