Elizabeth Stewart, stilista celebrităților

Elizabeth Stewart, designer vestimentar care a făcut, printre altele, ținutele lui Cate Blanchett de la Oscar, a declarat pentru revista InStyle: „La început, este o notă de bucurie, ca o culoare, sau ca o vibrație, asupra căreia trebuie să cădem amândouă de acord. Și apoi, trebuie să speri că va veni și magia”, declară ea. „Prefer să încep devreme și să îmi îmbrac clientele în ținute personalizate, așa că fiecare rochie în parte este unică”.

Despre relația cu Cate Blanchett, celebră și pentru toaletele sale, Stewart descrie procesul drept unul visceral: „Reacționăm la lucrurile pe care le iubim”, spune ea.

„Rochiile sunt speciale și au o croială incredibil de detaliată. Trebuie să fie originală, și trebuie să vină de la casele de modă cu care avem o relație îndelungată” (a se vedea creația Givenchy pe care a purtat-o la Globurile de Aur și rochia marca Alexander McQueen pe care a purtat-o la premiile BAFTA).

„Practic, orice merge atunci când e vorba de o nominalizare, pentru că atunci este momentul de glorie”, declară ea. „Cate se uita prin arhive și s-a îndrăgostit pe loc de aceasta”, declara ea despre rochia în care Blanchett a primit premiul pentru Blue Jasmine.

evomag.ro

Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022