Filmul Life in 24 Martie in cinematografe

Ameninţarea vine din partea unui organism ce se dezvoltă rapid – acelasi care a cauzat dispariţia vieţii pe Marte – şi care pune acum în pericol echipajul şi chiar viaţa pe Terra.

Povestea a fost imaginată de scenariştii lui Deadpool, Rhett Reese şi Paul Wernick, care au declarat, într-un interviu acordat TheHollywoodReporter.com, că iau deja în considerare un sequel, sau chiar o franciză în genul lui Alien. Declaraţia celor doi dezvăuie însă finalul cei care nu au văzut încă filmul, astfel încât le este recomandat să treacă întâi prin sala de cinema şi apoi să citească declaraţiile scenariştilor, extrem de optimişti în legătură cu lansarea unei francize.

„Deoarece Calvin se poate reproduce acum, pentru noi, este o idee interesantă. L-am lăsat într-o situaţie în care trebuie să facă echipă cu alte forme de viaţă pentru a vâna şi a se hrăni. Mediul ar putea fi oceanul, coasta Indoneziei sau a Vietnamului, sau orice altă parte a Globului vom spune că a aterizat. De aici, se poate construi”.

„Însă doar ideea că nu l-au putut izola pe Calvin pe staţia orbitală, şi că ar ajunge pe Terra, este una ofertantă. Întrebarea este cum vor reacţiona cei pe pe Terra? Cum a fost vorba de un efort internațional, va exista o colaborare a mai multor ţări. Pe de altă parte, vor încerca să îl izoleze aici, pe de alta, s-ar putea să aibă de-a face cu mai multe creaturi ca el…Toate aceste fire logice ale acţiunii sunt pentru noi idei extrem de interesante pentru sequel”, a explicat Reese.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022