HBO2 și HBO3 sunt disponibile în România

Programul HBO3 în weekendul 26-27 martie include maratoane ale unor seriale HBO apreciate, miniserii celebre, dar și filme originale HBO.

Ziua de sâmbătă începe cu un maraton “Veep/ Vicepreședinta“, cu Julia Louis-Dreyfus în rolul principal. Primul sezon va fi difuzat în întregime la HBO3 începând cu ora 6:00.

Va urma difuzarea miniseriei “E nevoie de un erou/Show me a hero“, inspirată de cartea cu același nume scrisă de Lisa Belkind, miniseria urmărește tensiunile cauzate în Yonkers de decizia de a se construi case sociale în zona locuită de clasa medie și albă a orașului.

După miniseria “Olive Kitteridge“, publicul este invitat să revadă primele zece episoade din “Urzeala tronurilor / Game of Thrones”. În asteptarea noului sezon, HBO3 oferă posibilitatea vizionării primelor episoade ale celebrului serial.

Duminică, 27 martie, începe la HBO3 cu drama în două părți “Tsunami: după dezastru”, care prezintă dezastrele provocate de cutremurul din 2005 în Indonezia și modul în care acesta a schimbat viețile locuitorilor.

În aceeași zi, va fi difuzat primul episod al miniseriei produse de Tom Hanks și Steven Spielberg, “Camarazi de război”. Miniseria prezintă povestea unei echipe de soldați de elită ai armatei americane și aventurile incredibile trăite de aceștia în perioada celei mai mari conflagrații.

După-amiaza este rezervată comediei “Silicon Valley”, care prezintă întâmplările pline de umor prin care trec șase bărbați pentru a înființa o companie pe tărâmul corporațiilor americane.

Drama politică “Jocul se schimbă/Game change” și primul episod din serialul “Vinyl / Vinil” sunt alte titluri care vor putea fi urmărite weekendul acesta la HBO3.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022