Nouă seriale de văzut luna aceasta pe platforma Netflix

Această realitate specifică cinematografelor pare să influenţeze şi platforma Netflix, care în iulie oferă mai puţine seriale originale tentante, compensând cu relansările a trei dintre titlurile sale cele mai populare.

The Last Czars/Ultimii ţari
3 iulie
Cu un sezon de şase episoade, Ultimii ţari readuce în atenţie un gen extrem de rar reprezentat azi în programul televiziunilor şi anume docudrama. Informaţiile oferite de câţiva dintre cei mai cunoscuţi experţi în istoria Rusiei şi în special în domnia ultimului ţar al imperiului rus, Nicolae al II-lea, sunt intercalate cu scene opulente (şi am spune fanteziste) în care ţarul, familia şi anturajul sunt interpretaţi de actori. Puţine sunt familiile care să se fi bucurat de o putere mai mare şi care să fi fost deposedate mai brutal şi mai violent de această putere, probabil cea mai bună recomandare pentru acest nou serial. Încă din primul episod facem cunoştinţă şi cu Rasputin…

Stranger Things: Sezonul 3
4 iulie
Prima mare revenire a lunii este Stranger Things, un hit Netflix incontestabil. Ne reîntoarcem în orăşelul Hawkins, de această dată în vara anului 1985, când micul grup de prieteni din jurul misterioasei Eleven (Millie Bobby Brown) se confruntă cu provocările adolescenţei. Ce nu vor întârzia să afle eroii este că răul nu dispare, ci evoluează. Cu un nou punct de acces în lumea noastră, acesta îi va face curând pe Mike, Dustin, Lucas şi Will să-şi pună vieţile în pericol pentru a salva Hawkins pentru a treia oară. Cronicile sunt pozitive, prin urmare ne aşteptăm ca cel de-al treilea sezon să nu dezamăgească fanii gata să dea play de îndată ce acesta este activat pe platformă.

Family Reunion/Familia McKellan
10 iulie
Netflix pare să intenţioneze o repetare a succesului avut cu One Day at a Time, povestea familiei latino care are parte de o mulţime de provocări amuzante (şi emoţionante) în Los Angeles. În Family Reunion avem parte de o familie de culoare ai cărei şase membri îşi mută reşedinţa din Seattle în Columbus, alături de restul familiei extinse. Trailerul şi personajele au o energie simpatică, iar glumele par suficient de sincere şi ireverenţioase pentru a ne convinge să-i dăm serialului o şansă din 10 iulie.

Blown Away/Suflă sticla cât e caldă
12 iulie
În fiecare lună căutăm un titlu pe care nu te-ai gândit că l-am recomanda vreodată. I-a venit rândul lui Blown Away, un reality show despre zece artişti cât se poate de hotărâţi să creeze superbe obiecte din sticlă pentru a câştiga nu doar notorietate, ci şi premii în valoare de 60.000 de dolari. Multă sudoare, atenţie, tehnică şi talent sunt folosite pentru a realiza aceste obiecte şi nu o dată un minuscul gest greşit face ca întreg efortul să se transforme în mici fărâme.

Comedians in Cars Getting Coffee: Freshly Brewed/Comedieni în maşini la o cafea
19 iulie
Noul sezon al serialului cu Jerry Seinfield pe afiş nu mai are nevoie de nicio prezentare. Trecem în revistă doar câţiva dintre invitaţii din cele 12 episoade: Jerry Lewis, Ellen DeGeneres, Tracy Morgan, Kate McKinnon şi Dave Chappelle.

La casa de papel: Part 3/Fabrica de bani: Partea a 3-a
19 iulie
Este cel mai popular serial Netflix într-o altă limbă decât engleza şi, dacă e să ne luăm după comentariile entuziaste de la pagina serialului de pe Cinemagogia, românii îl apreciază la maxim. Noi am văzut deja primele două episoade din al treilea sezon, ba chiar i-am întâlnit la Madrid pe actorii care-i interpretează pe Profesor, Tokio, Berlin, Nairobi şi… Lisabona. Nu ştii cine e Lisabona? O să afli în primul episod din sezon, într-unul din cele mai amuzante momente din întreg serialul. Ce ne-a plăcut nouă foarte mult la cât am văzut din partea a treia este faptul că eroii declară război total sistemului gata să abuzeze de propria putere în detrimentul cetăţenilor obişnuiţi. Asta face continuarea serialului să aibă un mesaj politic mai mult decât relevant şi actual.

Typewriter/Maşina de scris
19 iulie
Ştim că mulţi români au prejudecăţi în legătură cu cinema-ul indian. Epoca Vagabondul şi O floare şi doi grădinări este demult apusă în India, iar regizorii, scenariştii şi specialiştii în efecte speciale indieni recuperează tot mai mult teren în comparaţie cu Hollywood-ul. După extrem de bine primitul Sacred Games, mai multe titluri indiene şi-au făcut loc în oferta Netflix, iar acum a venit rândul horror-ului Typewriter, povestea unei familii care se mută într-o casă bântuită din statul Goa. Să fie acest serial mai înspăimântător decât concurenţa americană? Nu putem răspunde încă, dar perspectiva indiană asupra subgenului horror nu poate decât să ne intrige…

Another Life/Semne de viaţă
25 iulie
Fanii serialului Battlestar Galactica se vor bucura să o vadă pe actriţa Katee Sackhoff revenind la genul care i-a lansat cariera. Sackhoff o interpetează pe Niko Breckinridge, care conduce o echipă de cosmonauţi porniţi să exploreze originea unui obiect extraterestru apărut ca prin minune pe Terra. Vor găsi ei dovada că extratereştri există? Şi ce pericole vor fi nevoiţi să înfrunte? Another Life ar putea umple un gol pe Netflix, platforma părând să neglijeze în acest moment genul SF.

Orange Is the New Black: Sezonul 7 (ultimul sezon)
26 iulie
Netflix a anunţat la un moment dat că serialul cu Taylor Schilling şi Laura Prepon este cel mai urmărit serial original din portofoliul său. Povestea ajunge la sfârşit cu cel de-al şaptelea sezon, în care o vedem pe Piper înfruntând provocări personale după ce iese din închisoare. Eroina se va confrunta, desigur, şi cu prejudecăţile celor care află că făcut închisoare. Parte de considerabilă atenţie pare să aibă şi Taystee (Danielle Brooks), care îşi va renegocia relaţiile cu cele mai bune prietene ale dintre celelalte deţinute de culoare. Ultimul sezon are toate şansele să prilejuiască, de-a lungul celor 13 episoade, reîntâlniri cu personaje de la care ne-am luat revedere în sezoanele anterioare, construind o elaborată frescă a destinelor influenţate de anii petrecuţi în penitenciarul pentru femei Litchfield.

evomag.ro

Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022