OSCAR pentru Jackie Chan !!

În vârstă de 62 de ani, Jackie Chan a primit trofeul de la colegul său din Rush Hour, Chris Tucker, în timp ce Tom Hanks, prezent şi el la ceremonie, a ţinut un toast special în cinstea laureatului.

Vreau să le mulţumesc fanilor mei din întreaga lume pentru că ei sunt motivul pentru care continui să fac filme, să sar prin ferestre şi să-mi rup oasele, a spus celebrul actor în discursul de acceptare al premiului.

Majoritatea filmelor în care Jackie Chan a jucat au fost filme de acţiune şi comedii precum Shanghai Knights, The Tuxedo, The Karate Kid sau Kung Fu Panda.

Departe de a se retrage din viaţa profesională, Jackie Chan are în pregătire o mulţime de alte proiecte cinematografice. Urmează să-l vedem pe marile ecrane în filme precum Rush Hour 4, Shanghai Dawn şi The Karate Kid 2.

De asemenea, actorul filmează pentru peliculele The Lego Ninjago Movie, The Nut Job 2 şi filmul realizat în China Bleeding Steel.

Oscarul onorific este acordat unor legende ale cinematografiei, care au avut o contribuţie originală şi de durată în lumea filmului, după cum a declarat preşedintele Academiei Americane de Film, Cheryl Boone Isaacs.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022