Pokémon Detective Pikachu este „bucurie pură”

Filmul, în care Ryan Reynolds îi dă glas lui Pikachu, se lansează în cinematografele noastre pe 7 iunie

Warner Bros. a proiectat în premieră, în Japonia, filmul cu Ryan Reynolds Pokémon Detective Pikachu, iar reacţiile jurnaliştilor invitaţi au fost cât se poate de pozitive, cele mai întâlnite cuvinte ce descriu pelicula fiind „încântător” şi „cuceritor”.

Cu toate că, în primă fază, mulţi au văzut în adaptarea celebrului joc video doar o nouă sursă de profit pentru Hollywood, odată cu lansarea primului trailer şi-au schimbat opinia şi au ajuns să aştepte cu interes producţia. Au mai existat, de-a lungul timpului, filme cu trailere atrăgătoare, dar care s-au dovedit ulterior eşecuri la critică şi box office, însă pelicula în care fostul Deadpool îi dă glas lui Pikachu este pe cale să demonstreze contrariul.

Iată câteva dintre comentariile de după film, adunate de syfy.com.

„Tocmai am văzut Detective Pikachu şi a fost încântător! Aduce la viaţă pokemonul preferat al tuturor într-o manieră cât se poate de plină de viaţă şi de realistă. Iar Pikachu? Este absolut adorabil. Simpatic până peste poate. Fani Pokémon, pregătiţi-vă!”, scriu bloggerii Simon şi Martina pe contul lor de Twitter.

„M-am distrat la Detectivul Pikachu. Fără mari pretenţii, sincer şi dând pe dinafară de pokemoni – cam acestea ar fi cuvintele care descriu filmul, care va evolua cu siguranţă într-o franciză pe cinste. Este potrivit şi pentru fani şi pentru non-fani”, este de părere Paul Shirley de la JoBlo.com.

evomag.ro

Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022