VN:F [1.9.22_1171]
9.0 /10Nota Voturi:1

Jon Turteltaub

Actor Jon Turteltaub
Jon Turteltaub
Nume:
Jon Turteltaub
Data nasterii:
08/08/1963
Locul nasterii:
New York City, New York, USA
Zodia:
Leu
Acesta persoana are: 60 ani

Filme regizate de Jon Turteltaub

Seriale cu Jon Turteltaub

Momentan acest actor nu are filme in portofoliu.

Descriere

Turteltaub a regizat patru filme de succes pentru Compania Walt Disney, printre care importantul “Phenomenon”, avandu-i in rolurile principale pe John Travolta, Robert Duvall, Forest Witaker si Kyra Sedgwick, “Phenomenon” a fost filmul cu cel mai mare impact in anul 1996, incasand peste 100 de milioane de dolari doar in America. In 1993 a regizat comedia cu un impact neasteptat “Cool Running” (Cu sania pe nisip) care a adus Companiei Disney cele mai mari incasari din anul acela. Printre alte realizari se numara si comedia romantica de succes “While you were sleeping” (In timp ce tu dormeai) cu Sandra Bulllock, “3 Ninjas”, care a fost cel mai profitabil film de actiune al companiei Disney din anul 1992.

Nascut in New York si a copilarit in Beverly Hills, Turteltaub si-a luat Diploma in Arta la Wesleyan University din Connecticut si a primit diploma de Master la Scoala de Film USC. Tatal sau, Saul Turteltaub este un producator de televiziune de succes al carui nume apare pe genericele unor filme ca: “Stanford & Son”, “What’s happening”, “That girl” si “Love, american stile”.

Filme regizate de Jon Turteltaub

Pareri Jon Turteltaub

Pareri actor test

Stiri cu Jon Turteltaub

Stiri test

Premii Jon Turteltaub

Premii actor test

Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022