VN:F [1.9.22_1171]
8.0 /10Nota Voturi:15

Salmon Fishing in the Yemen (2011)

2012 La pescuit în deşert
Aparitie Film
In cinematografe din 01/01/1970
Vezi Trailer
alte trailere
Salmon Fishing in the Yemen (2011)
Regizor
Alyson Hannigan
Scenarist
Chris Klein
Hayden Schlossberg
Genul
Comedie, Dragoste, Romantic,
Durata
107 minute
Premiera cinema
01/01/1970
Tip Film 2D Rating
N-15 - Nerecomandat sub 15 ani

Descriere

Filmul spune povestea lui Fred Jones (Ewan McGregor), un om de ştiinţă specializat în piscicultură care are o căsnicie lipsită de dragoste şi a cărui lume este complet bulversată atunci când este însărcinat să supervizeze un proiect despre care el crede că este de-a dreptul ridicol: introducerea somonilor în aridele văi ale Yemenului. Cel din spatele acestei nebunii este însuşi şeicul Yemenului (Amr Waked), care este pasionat de pescuitul sportiv pe care îl practică pe proprietatea sa din Scoţia şi care crede că poate să-şi ducă hobby-ul înapoi acasă, sperând ca acest lucru să aducă linişte şi pace într-un teritoriu zdruncinat de conflicte interne.

Atunci când Patricia Maxwell (Kristin Scott Thomas) purtătorul de cuvânt al primului ministru află de planul şeicului, ea profită de oportunitatea de a exploata acestă poveste interesantă şi de bun augur, reuşind totodată să îndepărteze atenţia publică de la recentele eşecuri ale guvernului. Presiunea este mare, astfel că, pentru a asigura succesul acestui plan, Maxwell îl numeşte pe Fred la conducerea proiectului, el fiind ajutat de Harriet (Emily Blunt), energica reprezentantă a şeicului. Pe parcursul călătoriei lui Fred, intransigenţa acestuia începe să dispară; el este de-a dreptul fermecat de persoana şeicului şi începe să cedeze în faţa planului său, deschizându-se în acelaşi timp şi faţă de atrăgătoarea Harriet.

Trailere

Titlu:
Film Salmon Fishing in the Yemen (2011)
Producator:
Data lansare (America):
Data lansare (Romania):
Perioda filmare::
Incasari weekemd:
Incasari totale:
Site oficial:
Film Salmon Fishing in the Yemen (2011)

Galerie Foto Salmon Fishing in the Yemen (2011)

Acest film nu are subtitrare.
Nu eşti logat(a). Pentru a vedea pagina te rugam sa iti creezi cont si sa te loghezi.

Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022