Aladdin a devenit cel mai de succes film din cariera lui Will Smith

Remake-ul live action al Disney ajuns pe marile erane, Aladdin, a cucerit box-office-ul cu cele 878 milioane de dolari obținute până acum în toată lumea, însă a marcat și un record pentru Will Smith, interpretul Duhului din Lampă.

Pelicula regizată de Guy Ritchie a devenit cea mai de succes din cariera actorului, lucrul pentru care acesta a ținut să mulțumească publicului din întreaga lume (în cât mai multe limbi posibil), într-un clip postat pe contul său de Twitter.

Smith a ținut să spună și că este recunoscător pentru faptul că a obținut o astfel de realizare după atâția ani „pe baricade” – are peste 30 de ani de carieră, ce include blockbustere precum Independence Day, Men in Black, Hancock.

Interpreta din film a prințesei Jasmine, actrița Naomi Scott, a replicat cu umor la postarea lui Smith și a spus că Aladdin este și pentru ea cel mai de succes film din carieră.

Pe Will Smith îl vom auzi anul acesta în animația Spies in Disguise (alături de Tom Holland) și îl vom vedea anul viitor într-o producție îndelung așteptată – partea a treia a francizei Bad Boys, intitulată Bad Boys for Life.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022