Autorul horror-ului The Ring îsi lanseaza noul roman în SUA…imprimat pe hârtie igienică

Pentru cei cărora le place să citească când stau pe tron, se lansează în curând versiunea în limba engleză a romanului Drop, o poveste horror imprimată în totalitate pe hârtie igienică.

Scrisă de Koji Suzuki, autorul japonez cărții care a inspirat horror-ul The Ring, “cartea” a fost lansată în Japonia în 2009, iar fiecare rolă s-a vândut contra sumei de 200 yeni (2.52 $), un preț de 10 ori mai mare decât costul unei role simple.

Cea mai înfricoșătoate hârtie igienică din lume a fost vândută în 300.000 de exemplare și a fost imprimată la Hayashi Paper Co, o mică firmă din Shizuoka, ce numără aproximativ 30 de angajați.

Președintele companiei, Hiroyuki Hayashi, a fost cel care l-a contactat pe Suzuki și i-a propus să -și imprime romanul pe hârtie igienică. Celebrul autor a fost de acord să scrie o scurtă povestire  de 9 capitole despre un spirit malefic care își face veacul într-o toaletă, pe care, după cum a declarat chiar el, unii o vor cumpăra doar pentru forma interesantă, în timp ce alții o vor folosi în adevăratul ei scop. După fiecare 86 de centimetri, povestea se repetă, astfel că poate fi reluată ori de câte ori este nevoie.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022