Câștigătorii premiilor Oscar 2016 CinemaGO

Gazda de anul acesta a Galei Oscar Chris Rock, a avut o misiune dificilă după scandalul cu #OscarsSoWhite generat de faptul că au lipsit nominalizările pentru actori de culoare.

Comediantul a fost angajat cât se poate de fățiș pentru a aduce niște culoare Oscarurilor așa că discursul său a pus punctul pe ”i”, spre încântarea și, totodată, crisparea, tuturor.

Chris Rock a avut și cuvinte de laudă față de filmul ”Creed” pentru care e nominalizat Sylvester Stallone (rol secundar), doar că… ”Rocky e un film SF pentru că se petrece într-o lume în care atleții albi sunt la fel de buni ca și cei negri. Sunt lucruri mai credibile care se întâmplă în Star Wars.”

Paul Giamatti e unul dintre actorii preferați al lui Chris Rock pentru că ”e foarte versatil”: anul trecut o biciuia pe Lupita Nyong’o (în ”12 ani de sclavie”), anul acesta a plâns la înmormântarea lui Eazy-E în ”Straight Outta Compton”.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022