Charlize Theron, rasa în cap

Foarte pe val acum datorită celor două blockbustere în care joacă, Prometheus şi Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător, Charlize Theron se află din nou pe prima pagină a publicaţiilor din lumea întreagă datorită deciziei ei de a se tunde zero. O imagine publicată de justjarred, cu actriţa purtând o pălărie pentru a-şi masca absenţa podoabei capilare, a fost publicată ieri, dar mai interesant este motivul acestei decizii de styling a actriţei.

Chiar dacă Theron a tot anunţat că de proiectul ei Mad Max: Fury Road nu s-a ales praful, mai nimeni nu mai credea că filmul de atâtea ori amânat va mai apuca să intre în producţie. Dar iată că producţia cu Tom Hardy în rolul titularului Max începe filmările cât de curând, iar Theron a trebuit să se tundă pentru a intra în pielea personajului ei, Furiosa.

Revista People a confirmat cu reprezentanţii lui Theron că dispariţia pletelor blonde ale actriţei are legătură cu Mad Max: Fury Road, a cărui producţie a început, se pare, pe 2 iunie. În curând Theron va fi prezentă pe platouri pentru a explora lumea distopică aruncată pe ecran, cu atâta succes în 1979. Regizorul noii producţii este George Miller, iar alături de Theron şi Hardy îşi vor face apariţia şi Nicholas Hoult şi Zoe Kravitz.

Succesul primelor trei filme, toate cu Mel Gibson în rolul principal, a făcut ca Mad Max: Fury Road să fie una dintre cele mai dorite continuări, dar problemele cu bugetul au făcut ca filmările să fie amânate de mai multe ori pe perioada ultimilor trei ani.

În acest moment nu se ştiu foarte multe despre noile aventuri ale lui Max, dar în curând vom afla cu siguranţă mai multe informaţii despre miza sequelului regizat de George Miller.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022