Filmul care i-ar putea aduce un nou Oscar lui Natalie Portman

Filmul Fox Searchlight Pictures e inspirat de cazul astronautei NASA Lisa Nowak, arestată în 2007 pentru tentativa de răpire

În film, Portman (acum pe ecrane în drama Vox Lux), joacă rolul unei femei-astronaut, pe nume Lucy Cola, care se întoarce pe Terra după o misiune în spațiu, dar începe încet încet să piardă contactul cu realitatea pe care o știa. Lucy in the Sky îi mai are în distribuție pe Dan Stevens, Zazie Beetz, Jon Hamm și pe veterana Ellen Burstyn iar creatorul serialului Legion, Noah Hawley, apare în postura de regizor.
Fox Searchlight Pictures e inspirat de cazul astronautei NASA Lisa Nowak, arestată în 2007 pentru tentativa de răpire a lui Colleen Shipman, căpitan al U.S. Air Force, care era într-o relație amoroasă cu astronautul William Oefelein, de care Nowak era îndrăgostită. Răpirea a fost planificată în cele mai mici detalii, Nowak având cu sine, în ziua incidentului, pistol, spray cu piper, mănuși.

În același weekend se lansează, cel puțin în America, alte trei filme de calibru, cu potențial la premii, și anume Joker, cu Joaquin Phoenix în rol titular, The Current War, cu Benedict Cumberbatch și Pain and Glory, competitorul de la Cannes al lui Pedro Almodovar.

Sursa: cinemagia.ro


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022