Netfix in Romania

Ce trebuie să știi dacă te tentează să-ți faci cont de Netflix

Din cele peste 1.150 de seriale pe care Netflix le difuzează în SUA, au ajuns în România doar vreo 200. Mai exact, anunță Profit.ro, doar 12% din filmele difuzate de Netflix în Statele Unite sunt disponibile în România. Însă prețul unui abonament lunar e același în SUA și România (de la abonamentul de bază de 7,99 euro la abonamentul premium de 11,99 euro).
Și – stupoare! – serialul ”House of Cards” nu e disponibil la noi în țară. E vorba tocmai de serialul-fenomen, cu Kevin Spacey și Robin Wright, serialul care a făcut Netflix-ul celebru în lume și a schimbat regulamentul de acordare a premiilor pentru seriale, incluzând și producțiile online pe lângă cele tv. ”House of Cards” lipsește din lista Netflix România pentru că drepturile au fost cedate ProTv-ului, după cum aflăm din analiza laborioasă făcută de Alex Lungu pe site-ul copy-me.org. În schimb, pe Netflix România sunt serialele aclamate ”Narcos”, ”Jessica Jones”, „Orange Is the New Black”, ”Daredevil”, producții de-ale rețelei.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022