Noua ecranizare dupa Stephenie Meyer: The HOST

După ce a cucerit milioane de tineri din întreaga lume cu seria Amurg, scriitoarea Stephenie Meyer se implică în ecranizarea unui alt bestseller de-al ei, Gazda, un thriller SF despre puterea sentimentelor şi umanitate, adus de MediaPro Distribution, din 29 martie, în cinematografele din toată ţara. Filmul poate fi văzut de astăzi, în regim de avanpremieră.

Despre noul ei proiect, Stephenie Meyer a declarat: “Gazda evidenţiază importanţa găsirii unui echilibru în viaţă. Sigur că are romantism, dar aduce în plus o poveste realistă şi mult mai matură, pe lângă elementele science-fiction”.

Conflictul interior în care se găseşte personajul principal a stârnit imediat imaginaţia regizorului Andrew Niccol. “Aproape că e mai uşor să spui ceva despre prezent plasând acţiunea în viitor. E un fel de Cal Troian. Publicul se gândeşte că, fiind un film despre viitor, nu are legatură cu realitatea, apoi îi livrezi un motiv de reflectare”.

Gazda prezintă o poveste de dragoste incredibilă ce depăseste graniţele imaginaţiei omeneşti. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pune stăpanire pe corpul uman, inhibând toate emoţiile, personalitatea şi conştiinţa victimei sale.

Melanie Stryder (Saoirse Ronan) este una dintre ultimele supravieţuitoare care încă se luptă cu inamicii, riscându-şi viaţa pentru oamenii pe care îi iubeşte: Jared (Max Irons), Ian (Jake Abel), Jamie, fratele său (Chandler Canterbury) şi unchiul ei, Jeb (William Hurt).


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022