Posibila idila între actorul Alexander Skarsgård si modelul Anne Vyalitsyna

De când s-a despărţit de Kate Bosworth în iulie 2011, după o poveste de dragoste care a durat aproximativ 2 ani, suedezul Alexander Skarsgård nu s-a mai implicat în nicio relaţie serioasă, cu toate că nu a dus lipsă de admiratoare.

Inclusiv cântăreaţa Rihanna, colega de distribuţie din SF-ul “Battleship“, şi-a exprimat public admiraţia faţă de fiul celebrului Stellan Skarsgård şi a mărturisit că a fost atât de fascinată de aspectul fizic şi personalitatea acestuia încât cu greu şi-a putut dezlipi privirile de el: “Alexander Skarsgård este foarte sexy. Trebuia să mă chinui să-mi compun o expresie serioasă. Aş fi fost capabilă să mă holbez la el toată ziua. Pur şi simplu mă uitam la el pe platourile de filmare. Este întotdeauna foarte concentrat şi a fost cu adevărat drăguţ“.

În luna mai, actorul din serialul “True Blood” şi din filmele “Straw Dogs” şi “Melancholia” a fost surprins de câteva ori în compania paraşutistei italiene Roberta Mancino (31 ani), dar un prieten din anturajul lui a declarat că nu este vorba decât despre o idilă pasageră: “El o curtează şi o scoate destul de des în oraş pentru a servi cina. Nu este o relaţie serioasă, dar ei aşteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp împreună. Se plac cu adevărat unul pe altul“.

Cele mai recente informaţii referitoare la viaţa privată a atrăgătorului Alexander au fost publicate în revista Life & Style, o altă sursă dezvăluind că acesta se întâlneşte acum cu modelul de origine rusă Anne Vyalitsyna de la Victoria’s Secret, nimeni alta decât fosta iubită a muzicianului Adam Levine, solistul trupei “Maroon 5″.

Alexander (35 ani) şi Anne (26 ani) au fost văzuţi pentru prima oară unul în compania celuilalt luna trecută, în New York, dar continuă să se întâlnească pentru a se cunoaşte mai bine. “Ei s-au cuplat în urmă cu aproximativ o lună în New York şi încă formează o pereche. Anne le-a vorbit tuturor prietenelor despre el“, a menţionat sursa pentru revista Life & Style.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022