Premiera la noi a filmului Venom este programată pe 5 octombrie

Deşi povestea lui Venom se învârte în jurul unui anume simbiot (personajul care îl posedă pe Eddie Brock, jucat de Tom Hardy), în noul film Sony vor apărea mai mulţi misterioşi extratereştri, scrie ign.com.

Atunci când reporterii IGN au vizitat platourile de filmare de la Venom, echipa de producţie din spatele filmului a explicat de ce şi cum simbioţii au ajuns pe Pământ. „Vedem, la începutul filmului, momentul în care simbioţii sunt culeşi de către o sondă spaţială Life Foundation de pe o cometă care hoinăreşte prin spaţiu şi care se apropie de Pământ. Şi respectiva sondă spaţială, care caută semne de viaţă, are norocul să găsească ceea ce caută”, explică coordonatorul de efecte speciale Paul Franklin.

„Partea bună despre Life Foundation este faptul că reprezintă o acoperire pentru altceva decât declară. Compania se declară a fi o iniţiativă frumoasă, ştiinţifică, dedicată omenirii, în timp ce în realitate este un pretext pentru experimente ştiinţifice scăpate de sub control şi care contravin eticii. Şi,mai presus, este gata de a face un pact cu extratereştrii al căror obiectiv este de a cuceri Pământul. Nicidecum ceva etic”, declara designerul de producţie Oliver Scholl.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022