Preşedintele şi CEO-ul companiei Walt Disney, Bob Iger, regretă decizia de a scoate câte un film pe an

Intr-un interviu acordat TheHollywoodReporter.com, preşedintele şi CEO-ul companiei Walt Disney, Bob Iger, a spus că va fi încetinit ritmul în care vor ajunge pe marile ecrane filmele Star Wars, dar și că decizia de a scoate câte un film pe an i-a aparținut.

„Eu am stabilit orarul strâns al lansărilor Star Wars şi acum, privind retrospectiv, cred că am făcut o greşeală – mă consider vinovat – a fost un pic prea mult şi prea repede. Da, o vom lua mai uşor, dar asta nu înseamnă că nu vom mai face filme. J.J. Abrams este ocupat acum cu Episode IX. Avem câteva vedete pe partea de creaţie, precum creatorii Game of Thrones, David Benioff şi D.B. Weiss, care dezvoltă propria lor saga… subiect pe care nu prea l-am atins până acum. Ne aflăm în acel punct în care sutem gata să decidem ce se va întâmpla cu franciza după Abrams. Cred însă că vom fi ceva mai atenţi la cât de multe filme vom face şi cât de des le vom lansa”, a explicat Iger.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022