Serial: Casual

Dacă te-ai săturat să ţi se spună că puţină negociere şi înţelegere sunt de ajuns pentru a salva viaţa de familie de orice problemă, uită-te la Casual

În centrul atenţiei sunt fraţii Valerie (Michaela Watkins) şi Alex (Tommy Dewey). Ea, psihoterapeută de succes, se recuperează după un divorţ dificil şi se mută în casa lui Alex. Alex are problemele lui şi una dintre consecinţe este cinismul total cu care întâmpină provocările vieţii. Obsesia americanilor pentru zâmbete, entuziasm şi spiritul proactiv îl lasă rece pe Alex, care-şi şochează interlocutorii cu onestitatea sa dusă la extrem.

Faptul că Alex este şi autorul unui algoritm de compatibilitate folosit de un site de online dating şi destinat să le găsească utilizatorilor perechea perfectă este un adevărat izvor de situaţii amuzante şi adesea inconfortabile, pentru că Alex îşi tot bate la cap sora să iasă din nou “pe piaţă”, în timp ce el se întâlneşte cu cele mai atractive (nu neapărat şi cele mai inteligente) femei de pe site. În comparaţie cu vieţile în derivă ale celor doi fraţi, fiica adolescentă a lui Valerie, Laura (Tara Lynne Barr), pare a se bucura de o mai mare stabilitate, maturitate şi siguranţă de sine.

Regizat de Jason Reitman (Juno), serialul este creat de Zander Lehmann, un nou-venit la Hollywood cu o voce foarte puternică. “Încercăm să oferim o reprezentare a lumii reale cu personaje reale. Pentru mine, dacă spectatorul se pierde în această lume, înseamnă că am făcut o treabă bună”, a declarat Lehmann pentru Indiewire. Într-adevăr, iată marele avantaj al lui Casual: personajele sunt veridice, balanţa dintre comedie şi dramă atent echilibrată, iar experienţele lui Alex, Valerie şi Laura sunt pe cât de amuzante, pe atât de instructive şi relevante pentru lumea în care trăim. Da, chiar şi pentru cea din România.

evomag.ro

Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022