The Hateful Eight miniserie Netflix

Într-un interviu acordat SlashFilm.com, Quentin Tarantino a dezvăluit cum a devenit pelicula sa western The Hateful Eight o miniserie Netflix.

Potrivit cineastului, propunerea, care l-a intrigat la început, a venit din partea canalului de streaming: „Le-am zis că filmul este ok în forma în care se află acum, dar, dacă ar fi să folosesc tot materialul filmat şi să îi dau o formă care să se preteze pentru a putea fi difuzat în forma a câteva episoade, sunt dispus să încerc”, a explicat el.

În total, cele patru episoade ale seriei vor conţine 25 de minute de filmări nefolosite: „La un an după lansarea filmului, poate mai puţin, editorul meu, Fred Raskin, a început tare lucrul. Am montat bucăţi de câte 50 de minute şi am obţinut patru episoade. Nu a fost nevoie să reedităm totul de la cap la coadă, dar am muncit destul de mult la asta şi are alt ritm acum. Îţi dă o senzaţie diferită şi îmi place acest lucru. Unele secvenţe seamană destul de mult cu cele din film, însă creează o altă stare. Iar filmul avea oricum ceva literar în structura lui, aşa că acum se distinge şi mai bine această caracteristică de parcurgere a unor capitole”.

Următorul film al lui Tarantino, Once Upon a Time în Hollywood, se va lansa la noi pe 9 august.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022