Top Gun: Maverick

Noi imagini de pe platorile de filmare, publicate de revengeofthefans.com, îl arată pe Tom Cruise în costumul de pilot, pregătit de zbor. Starul are acum 56 de ani – față de 24, cât avea când a filmat primul Top Gun – însă „Maverick” afișează același zâmbet cuceritor și plin de energie.

Filmările peliculei s-au desfășurat în mare parte în baza militară din San Diego, Nevada, și la bordul portavionului cu propulsie nucleară al Statelor Unite USS Abraham Lincoln – a fost folosit, printre altele, și Boeing F/A-18 Super Hornet, cel mai sofisticat și capabil avion de vânătoare și atac la sol multirol aflat astăzi în Serviciul Statelor Unite. Noua motocicletă a protagonistului va fi ultrarapida Kawasaki Ninja H2R (clasa hyper sports – poate ajunge până la 400 de km/h).

Din cauza scenelor complexe şi al efortului mare pe care echipa filmului a trebuit să îl depună în timpul producţiei, dar şi ulterior, la perfectarea efectelor speciale şi la montaj, Paramount Pictures a trebuit să amâne lansarea peliculei cu un an, astfel încât filmul va ajunge în cinematografe pe 26 iunie 2020.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022