Will Smith a palmuit un reporter care a încercat să îl sarute

Dovezile de afecţiune pe care unele persoane vor să le arate starurilor depăşesc adesea limitele bunului simţ, iar actorul Will Smith poate să bage mâna-n foc pentru asta, mai ales pentru că a fost martorul unui asemenea incident, descris de site-ul TMZ.

Aflat la Moscova pentru promovarea lui Men in Black III, Will Smith a fost abordat de un reporter ucrainean, care a dorit să îl îmbrățișeze. Însă, când reporterul a încercat mai mult decât un cordial sărut pe obraz, actorul l-a împins pe îndrăzneţ, aplicându-i şi o uşoară „corecţie” pe obraz.

Secvenţa a fost surprinsă de mai multe camere de filmat aflate în acel moment pe covorul roşu. Vizibil iritat, actorul a declarat mai târziu: „A avut noroc că nu i-am dat şi un pumn după treaba asta!”. A rămas însă surâzător şi a continuat să dea autografe în continuare.

Potrivit TMZ, reporterul în cauză a mai fost protagonistul unor astfel de momente, în care a încercat să sărute pe buze unele celebrităţi masculine, pentru a difuza apoi scenele în cadrul emisiunii TV pe care o realizează.


Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022