VN:F [1.9.22_1171]
0.0 /10Nota Voturi:0

The Brothers Grimsby

2016 Grimsby
Aparitie Film
In cinematografe din 04/03/2016
Vezi Trailer
alte trailere
The Brothers Grimsby
Regizor
Louis Leterrier
Scenarist
Louis Leterrier
Genul
Comedie,
Durata
82
Premiera cinema
04/03/2016
Tip Film 2D Rating
N-15 - Nerecomandat sub 15 ani

Descriere

“Când îl vezi pe Sacha făcând comedie e ca şi când ai urmări golurile lui Michael Jordan,” susţine Isla Fisher, care o interpretează pe Jodie, fata de care e îndrăgostit Sebastian în film. “E ca un fel de şcoală de comedie, iar eu pot să spun că am învăţat enorm în această privinţă. Totuşi, noi, ceilalţi, trebuia să fim serioşi – personajul lui Sacha era atât de pregnant încât restul lumii trebuia să fie cât se poate de realistă.”

Fisher s-a pregătit la şcoala de umor, astfel că şansa de a dobândi un rol în Grimsby o făcea să se simtă realmente în elementul ei. “Odată ce intru în pielea unui personaj, pot folosi o sumedenie de butoane pentru a o scoate la iveală pe prostănaca din mine. Mă distrez de minune,” spune ea.

Fisher este soţia lui Baron Cohen în viaţa reală, iar ea susţine că Nobby este personajul ei favorit, dintre personajele create de soţul ei. “Am avut noroc cu personajul ăsta, pentru că de data asta Sacha poartă perucă,” spune ea. “În timpul turnărilor lui Borat, am fost nevoită să dorm alături de unul cu o mustaţă teribilă; pe timpul lui Bruno, m-am culcat alături de un blond. Nobby este un alter ego suportabil al soţului meu– în ciuda accentului scoţian, la care nu a renunţat pe tot parcursul filmărilor, în rest era el însuşi.”

Deşi Fisher este soţia reală a lui Baron Cohen, în film, prietena lui Nobby, Dawn este interpretată de Rebel Wilson. “Lucrul pe care-l adoră oamenii la o comedie de Sacha este faptul că el depăşeşte limitele,” spune Wilson. “Îmi plac creaţiile la limită – sunt chiar renumită pentru cupletele şi comediile piperate pe care le joc – dar filmul actual le depăşeşte cu încă o treaptă.”

Wilson a venit pe platourile lui Grimsby la doar două săptămâni după ce încheiase filmările pentru Pitch Perfect 2, aşa încât Wilson susţine că a intrat direct în faza de “cercetare.” “Sacha vroia ca Dawn să fie o nordică autentică, aşa că m-am dus într-o excursie de cercetare de şase zile în nordul Angliei,” afirmă ea. După ce s-a îmbibat de atmosferă, Wilson a lucrat împreună cu un instructor pentru dobândirea accentului scoţian.

Trailere

Titlu:
Film The Brothers Grimsby
Producator:
N/A
Data lansare (America):
Data lansare (Romania):
Perioda filmare::
N/A
Incasari weekemd:
N/A
Incasari totale:
N/A
Site oficial:
Film The Brothers Grimsby

Galerie Foto The Brothers Grimsby

Acest film nu are subtitrare.
Nu eşti logat(a). Pentru a vedea pagina te rugam sa iti creezi cont si sa te loghezi.

Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022