VN:F [1.9.22_1171]
9.0 /10Nota Voturi:1

Venom

2018 Venom
Aparitie Film
In cinematografe din 05/10/2018
Vezi Trailer
alte trailere
Venom
Regizor
Ruben Fleischer
Scenarist
Genul
Actiune, Horror, SF, Thriller,
Durata
140
Premiera cinema
05/10/2018
Tip Film 2D Rating
N-15 - Nerecomandat sub 15 ani

Descriere

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

„Venom”, cel mai recent film din Universul Marvel, ni-l aduce Tom Hardy în rolul unuia dintre cele mai enigmatice, complexe și dure personaje. În timp ce investiga experimentele unui om de știință pentru un articol care spera să îi salveze imaginea publică, Brock (Tom Hardy) ajunge în contact cu materia care îi infestează corpul, îi schimbă personalitatea și îl transformă într-un simbiot cu super-puteri.

Deşi povestea lui Venom se învârte în jurul unui anume simbiot (personajul care îl posedă pe Eddie Brock, jucat de Tom Hardy), în noul film Sony vor apărea mai mulţi misterioşi extratereştri, scrie ign.com.

Atunci când reporterii IGN au vizitat platourile de filmare de la Venom, echipa de producţie din spatele filmului a explicat de ce şi cum simbioţii au ajuns pe Pământ. „Vedem, la începutul filmului, momentul în care simbioţii sunt culeşi de către o sondă spaţială Life Foundation de pe o cometă care hoinăreşte prin spaţiu şi care se apropie de Pământ. Şi respectiva sondă spaţială, care caută semne de viaţă, are norocul să găsească ceea ce caută”, explică coordonatorul de efecte speciale Paul Franklin.

Trailere

Titlu:
Film Venom
Producator:
Marvel Entertainment
Data lansare (America):
05/10/2018
Data lansare (Romania):
05/10/2018
Perioda filmare::
N/A
Incasari weekemd:
N/A
Incasari totale:
N/A
Site oficial:
Film Venom

Galerie Foto Venom

Trailere

Acest film nu are subtitrare.
Nu eşti logat(a). Pentru a vedea pagina te rugam sa iti creezi cont si sa te loghezi.
  • Premiera la noi a filmului Venom este programată pe 5 octombrie
  • 
    Filme dupa litera :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z                      Dupa an :    2018 2019 2020 2021 2022